PSC Chacón i Corcuera

Carme Chacón, a l’Escola de Formació del PSC a Sabadell

  • La federació Vallès Sud del PSC fa l’Escola de Formació al Parc Central del Vallès.

  • El PSC assegura que van assistir-hi unes 200 persones i ponents “d’alt nivell”.

De forma discreta, la federació socialista Vallès Sud ha fet durant tot aquest cap de setmana la seva Escola de Formació. El lema era: ‘Noves idees per a la política, noves accions per fer’. Els actes s’han fet al Parc Central del Vallès, a l’antiga Granja del Pas, al barri de Campoamor.

Segons el PSC, hi han assistit unes 200 persones, amb ponents d’alt nivell. L’objectiu era buscar respostes al lema ‘Noves idees per a la política, noves acciones per fer’.

El comunicat fet públic (els actes han estat a porta tancada i sense convocatòria de premsa) assegura que l’escola s’ha centrat en quatre eixos. En el primer han intervingut els diputats al Parlament, Jaume Collboni, Xavier Sabaté i Ferran Pedret. La taula ha estat moderada per la diputada sabadellenca Montserrat Capdevila.

Carme Chacón, diputada al Congrés i aspirant al lideratge del PSOE, va desenvolupar la segona taula, ‘Noves idees per a les polítiques del PSOE’, sent presentada pel diputat sabadellenc, Carlos Carcuera. Chacón es va mostrar contrària a la política empresa per la Unió Europea per sortir de la crisi i va demanar una “renovació ideològica del socialisme democràtic”.

El diputat català Miquel Iceta va dur a terme la taula sobre la reforma federal. I finalment, el professor de la UB Santi Costa va parlar de política municipal. El secretari de Política Municipal del PSOE, Gaspar Zarrías, va tancar l’acte diumenge.

El secretari de formació de la Federació Socialista Vallès Sud, Quim Bustos, ha valorat positivament l’escola de formació, perquè l’assistència i la qualitat “han estat força elevades”. La federació vallesana del PSC està dirigida, com a primer secretari, pel regidor sabadellenc Paco Bustos, que també ha assisti a l’Escola, i malgrat estar imputat pel cas Mercuri continua dirigint la federació vallesana del PSC gairebé sis mesos després de l’esclat del cas. Bustos haurà de comparèixer aquest mateix dimarts davant el TSJC perquè està imputat per tràfic d’influències. També ho farà l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Foto portada: Carme Chacón i Carlos Corcuera, a l’Escola de Formació. Autor: PSC.

4 Comments