Cercavila Tallaret

Cercavila festiva per recolzar El Tallaret

Aquest diumenge, els membres de El Tallaret han organitzat una cercavila-manifestació que ha sortit des de la seu del PSC, al carrer Latorre, sota el lema El Tallaret no s’atura.

Poc després de les cinc de la tarda, ha arrencat a ritme de batucada la cercavila que ha creuat tot l’eix central de la ciutat fins arribar a Cal Balsach, on s’ha llegit un comunicat que demana la retirada de la denúncia presentada pel regidor socialista, Josep Ayuso, i que atura el procés de cessió de l’antiga nau de Cal Balsach. A la cercavila hi han participat prop de 400 persones, segons l’organització, provinents de diverses entitats de la ciutat.

El portaveu del Tallaret, Oriol Rifer, s’ha mostrat satisfet ja que la convocatòria ha superat totes les expectatives previstes. “La idea era fer un acte festiu per reivindicar el que creiem just i legítim, i veiem que aquesta idea ha animat la gent a participar. Això ens dóna forces per seguir”.

D’altra banda, Rifer s’ha lamentat pel fet que “el PSC encara no ha respost el nostre e-mail” i ha afegit que “sabem que té temps per enviar un comunicat a les entitats i en canvi per contestar-nos a nosaltres, no”.

Els membres de El Tallaret han anunciat novament que seguiran amb les accions reivindicatives “fins que no es posi fi a aquesta situació”.

Foto portada: sentada dels participants a la cercavila al mig de la Rambla. Autor: David B. 

Comments are closed.