CiU exigeix al PSC que no esperi al 2015 per aplicar el programa de Josep Ayuso

La principal força de l’oposició de Sabadell, Convergència i Unió, està molesta per l’enviament per part del PSC d’una sèrie de compromisos per aplicar a l’Ajuntament si els socialistes i Josep Ayuso guanyen les eleccions municipals l’any vinent. Els nacionalistes asseguren que el PSC hauria de fer ara aquestes mesures.

El PSC està distribuint a totes les llars de Sabadell un tríptic en català i castellà presentant el seu candidat a les eleccions municipals, Josep Ayuso. Inclou una sèrie de compromisos i voluntats a realitzar des de l’Ajuntament si el PSC governa un cop passin les eleccions de l’any vinent. Però, després de 15 anys de governs del PSC, Convergència i Unió creu que els socialistes haurien d’estar aplicant ara, des del govern, aquestes mesures i no fer promeses per d’aquí a un any i mig.

El portaveu de CiU, Carles Rossinyol, assegura:

Compartim que la ciutat té alguns mancances i que s’han de fer coses. Ens alegrem que finalment els socialistes s’han adonat d’això. Però valdria més que no facin promeses i que facin ara que estan governant algunes mesures. És cert que cal reindustrializar la ciutat però què plantegen ara? Cal evitar la pobresa energètica però que ho facin ara. Cal mantenir els carrers, que estan bruts, mal iluminats i amb un paviment en males condicions. Però que apliquin ara mesures concretes. Perquè la seva obligació és gestionar la ciutat ara”.

Rossinyol es mostra “indignat” amb el tríptic socialista “perquè ja fa molts anys que governen Sabadell”. Així mateix, la federació nacionalista proposarà al ple una moció que insti el govern a fer un pla de xoc amb les mesures que es proposen al tríptic en un termini de 100 dies. “Qui governa la ciutat no pot dir que ja farà les coses d’aquí a dos anys”, finalitza.

Foto portada: el portaveu de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, i la regidora Rosa Roig. Autor: J.d.A.

4 Comments