Rossinyol, en una entrevista l'any 2015. Autor: David B

CiU lamenta el nul debat dels pressupostos amb l’oposició

El portaveu municipal de Convergència i Unió (CiU), Carles Rossinyol, ha lamentat aquest divendres en roda de premsa que el pressupost municipal per aquest any no ha estat debatut amb l’oposició. “Pel que fa a les formes hem empitjorat en relació a governs anteriors”, ha explicat Rossinyol.

Des de la formació convergent qualifiquen la situació de “despreci” i “voluntat de dificultar la participació dels regidors que no són al govern en el debat dels pressupostos” ja que no han tingut, afirma, l’oportunitat de reunir-se amb el govern per debatre’ls i fer-ne suggerències. El govern municipal, però, té majoria absoluta i això li permet aprovar els pressupostos sense el suport de l’oposició.

El portaveu de CiU a l’ajuntament de Sabadell s’ha queixat perquè a diferència d’anys anteriors “mai ens havíem trobat amb tant poc temps per tenir la documentació i debatre-la”. Els grups de l’oposició, relata Rossinyol, van rebre la informació dels pressupostos en roda de premsa quan ja estaven decidits, critica.

El Vapor Pissit, sense pressupost

D’altra banda, Carles Rossinyol ha criticat que el projecte per a la construcció del Museu de la Indústria Tèxtil Llanera, al Vapor Pissit, hagi quedat finalment sense pressupost, quan va ser aprovat en el passat ple de febrer després que CiU presentés una moció a la qual es van sumar tots els grups municipals perquè s’executés i totes les forces polítiques hi van votar a favor.

Foto portada: Rossinyol, en una entrevista l’any 2015. Autor: David B.

Comments are closed.