Foto portada: els regidors Carles Rossinyol, Josep Beltran i Toni Font. Autor: cedida

CiU suspèn els primers 100 dies del bipartit d’ERC i la Crida

El grup municipal de Convergència i Unió, amb quatre regidors, ha valorat aquest divendres els primers 100 dies del govern local, format per Esquerra Republicana i la Crida per Sabadell. El portaveu nacionalista, Carles Rossinyol, defineix tres característiques de l’executiu: feblesa, inactivitat i continuisme.

Rossinyol recorda que el bipartit té només vuit regidors, a sis de la majoria absoluta, i creu que no ha estat capaç de teixir consensos. “Això es reflecteix en les grans dificultats que tenen per tirar endavant projectes”, assegura Rossinyol. Així mateix, creuen que no s’ha definit cap línia d’actuació en aquest temps.

És evident que en 100 dies no es pot haver fet gaire cosa, però sí que és temps més que suficient per saber, amb un mínim de concreció, què es voldrà fer en els propers quatre anys. “Cal saber què es vol fer amb el Passeig, el castell de Can Feu, el tancament de les discoteques de la Zona Hermètica o la neteja de la ciutat. Aspectes que s’han de gestionar des de ara mateix i encara no sabem què vol fer el govern”, es queixa Rossinyol.

Per tot plegat, el grup de CiU creu que l’executiu local està gesticulant molt però actuant poc. Hi troben un cert paral·lelisme amb els governs socialistes de l’era Bustos. Per això, hi veuen continuisme.

Foto portada: els regidors Carles Rossinyol, Josep Beltran i Toni Font. Autor: cedida.

4 Comments