Foto portada: Ciuró, al mig, durant la presentació de Catalunya i Llibertat. Autor: J.d.A.

Ciuró (Convergència): repetir eleccions constata “l’incapacitat de pacte” de la política espanyola

La diputada de Democràcia i Llibertat al Congrés Lourdes Ciuró manifesta que la política espanyola ha demostrat la seva “incapacitat de pacte i entesa” en els darrers mesos. Creu que repetir eleccions és un fracàs de “la política espanyola”.

Ciuró va ser número 3 de Democràcia i Llibertat en les eleccions al Congrés i va ser escollida diputada a Corts. Assegura que les mancances de la política estatal donen més força a les decisions preses a Catalunya:

És una constatació més de que les qüestions relatives al futur polític de Catalunya, depenen només i estan a la mà dels i les catalanes”.

Ciuró manté que les forces catalanistes han estat excloses del debat “i la conseqüència directa és que no tenen Govern”. Així mateix, la diputada sabadellenca creu que el resultat del 26 de juny poc ser molt similar: “res indica que pugui canviar el tauler de joc i ni molt menys, la qüestió catalana hi deixarà de ser present”.

Tot i així, creu que les eleccions de juny seran una nova oportunitat i que votar “mai és un problema”. A nivell català, manté que el Parlament ha encetat un nou cicle polític al gener, amb un executiu independentista i un full de ruta “molt clar”.

Foto portada: Ciuró, al mig, durant la campanya del 20D. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.