Ciuró no seguirà com a diputada al Congrés quan es convoquin eleccions

Lourdes Ciuró no seguirà com a diputada al Congrés un cop es convoquin les properes eleccions generals, sigui a l’abril, al maig o més endavant. “El meu pla és ser alcaldessa”, assegura. 

Ciuró es presenta a l’alcaldia per Junts per Sabadell i aquest dijous en una trobada amb mitjans, preguntada a tal efecte, ha confirmat que no seguirà com a diputada a les corts un cop es convoquin les generals. La diputada ha explicat que, quan va ser escollida diputada l’any 2011 va deixar de ser regidora i que ara preveu fer el mateix però a la inversa.

Després de rebutjar ahir els comptes del govern espanyol, el president de l’executiu, Pedro Sánchez, valora si convocar eleccions i, en cas de fer-ho, quan cridar la ciutadania a les urnes. A hores d’ara, les principals opcions són a l’abril, diumenge de Rams (14 d’abril) o després de Setmana Santa (28 d’abril), el 26 de maig (coincidint amb les municipals i les europees) o fins i tot més endavant, com Ciuró creu que passarà tot i que reconeix no tenir gaire bones dosis de vident.

Foto portada: Ciuró, aquest migdia. Autor: David B. 

Comments are closed.