Foto portada: alumnes anant de camí al primer dia de classe. Autor: R.Benet.

Ciutadans aposta per la jornada contínua a les escoles

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament reclama al govern de Sabadell l’aplicació opcional d’un horari lectiu continuat a les escoles per facilitar la conciliació laboral i social a les famílies. Prop de 300 famílies ho demanen també.

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Hernández, ha reclamat al govern de PSC i Podem que presentin una sol·licitud al departament d’Ensenyament i al seu conseller per tal que les escoles donin opció de realitzar un horari continu des de les 9 del matí fins a les 14 del migdia. Hernández afirma que no es realitzarien aglomeracions a les entrades i sortides dels centres.

“Des de fa temps les plataformes educatives aposten per aquest horari lectiu i Sabadell ja compta amb més de 300 pares a favor”, insisteix.

El portaveu ha insistit que “són moltes les famílies que, a causa de la Covid-19, reclamen aquesta opció que redueix possibilitats de contagi” i que permeten al centre “continuar oferint activitats opcionals i extraescolars després del menjador” El partit taronja recalca que la nova mesura reduiria a la meitat el nombre d’entrades i sortides en el centres.

Foto portada: alumnes anant de camí al primer dia de classe. Autor: R.Benet.

Comments are closed.