Ciutadans demana la retirada de la pancarta de la façana de l’Ajuntament

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha demanat a l’alcaldessa, Marta Farrés (PSC), que retiri la pancarta sobre els polítics presos penjada en la façana del consistori.

El regidor de la formació taronja ha manifestat que “no hi ha cap excusa vàlida perquè l’edifici institucional continuï sent un aparador de propaganda partidista”, ja que “està fet el cartipàs municipal i el nou govern està en marxa”.

Hernández ha insistit que la permanència d’aquesta pancarta incompleix “la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)” sobre “l’objectivitat i neutralitat constitucional” que es va dictar fa gairebé un any. Ciutadans ha recordat també que “va sol·licitar en el seu moment a l’anterior quatripartit la retirada de tots els símbols partidistes com a pancartes, estelades, llaços grocs, etc. d’espais i edificis públics de la ciutat perquè són un instrument de propaganda política al servei dels separatistes”.




El portaveu de Ciutadans assegura que “ha arribat el moment que el PSC deixi clar que no està al costat dels separatistes i compleixi amb la legislació vigent”.

Foto portada: la pancarta, aquest dilluns a la tarda. Autor: David B.

Comments are closed.