Ciutadans demana que es posposi la construcció del carril bici de la Concòrdia

La formació taronja adverteix que “la inversió, de gairebé 295.000 euros, suposa un terç del pressupost destinat a manteniment de l’espai públic en una ciutat en la que molts carrers i places porten anys sense arreglar-se i necessiten reparacions urgents”.

El portaveu de Ciutadans, José Luis Fernández, ha reclamat a l’equip de govern que “posposi la construcció del carril bici de l’avinguda Concòrdia fins a solucionar les mancances circulatòries en el municipi, tant el tràfic de pas com a intern” (més info: ‘S’adjudiquen els treballs de la reforma de l’avinguda de la Concòrdia’).

Apostem per la coexistència de la bicicleta amb la resta de vehicles, però actualment els carrils bicis són poc operatius i estan infrautilizats, i es converteixen en obstacles per al tràfic rodat en les principals artèries de Sabadell com s’ha demostrat en la ronda Ponent”, asseguren en un comunicat.

Fernández ha qualificat el pla municipal de carrils bici “d’un pla més ideològic que pràctic, perquè no busca la convivència sinó imposar la bicicleta als quals es desplacen en un altre tipus de vehicles”.

D’altra banda, el portaveu de la formació taronja assegura que el “projecte suposarà la desaparició dels aparcaments que existeixen en l’avinguda Concòrdia, fet que complicarà encara més la disponibilitat de places en el sector” i ha insistit que “el quatripartit hauria de valorar les necessitats dels ciutadans per prioritzar les seves inversions”.

Foto portada: José Luís Fernández en un ple. Autor: David B.

Comments are closed.