Adrián Hernández. Autor: David B.

Ciutadans demana sancionar els veïns sorollosos que desobeeixen a la policia

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha proposat a l’equip de govern “canvis en la normativa perquè els veïns sorollosos en horari nocturn puguin ser sancionats si no obren la porta a la policia quan els demana que cessin les molèsties”.

La modificació de l’Ordenança Municipal Reguladora del Soroll i Vibracions implicaria, segons ha explicat el regidor, “sancions de fins a 600 euros, també aplicables en el cas que s’incompleixi el requeriment d’un agent de l’autoritat perquè s’aturi l’activitat que pertorba la convivència veïnal”.

Hernández ha assenyalat que, en l’actualitat, l’ordenança municipal “no contempla cap mena de sanció pels qui generen sorolls molestos a la nit”, i ha recordat que “aquestes situacions afecten negativament a la salut i al descans dels veïns”.




El Grup Municipal de Cs sol·licita que “fer cas omís al requeriment policial de cessar els sorolls nocturns i no obrir la porta als agents, es considerin faltes lleus i s’incloguin en una futura ordenança de Civisme”.

Foto portada: el regidor de Ciutadans Adrián Hernández. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.