Camp Ca n'Oriach

Ciutadans demana un aparcament pel camp de futbol de Ca n’Oriac

El regidor de Ciutadans, Andrián Hernández, justifica la petició per la gran demanda d’usuaris durant els caps de setmana.

Adrián Hernández, regidor del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) ha reclamat a l’ajuntament de Sabadell habilitar un “espai com aparcament gratuït” en les proximitats del camp de futbol de titularitat municipal que utilitza la Unió Esportiva Sabadell Nord Club”. Aquesta mesura solucionaria la manca de places als voltants de l’esmentada instal·lació esportiva a causa de la gran afluència d’usuaris, sobretot els caps de setmana.

Segons Hernández moltes famílies es desplacen fins al camp en vehicle propi i és difícil trobar aparcament, la qual cosa “causa molèsties als veïns i als usuaris”. També –ha afegit- que això causa un problema de “contaminació ambiental” ja que es pot trigar molta estona en trobar aparcament. En conseqüència ha demanat a l’Ajuntament que adeqüi un espai de pàrking gratuït com a la resta de camps de futbol de la ciutat”, citant els exemples de La Roureda, La Planada o Can Rull.

El regidor de C’s ha recordat que el pàrking del Pavelló del Nord, situat en el mateix sector que el camp de futbol i amb capacitat per a un centenar de vehicles, “s’ha demostrat insuficient”. Això “obliga als veïns a usar l’equipament i queden poques places per als usuaris”.

Foto portada: imatge del camp municipal de Ca n’Oriac. 

Comments are closed.