París

Ciutadans denuncia deficiències en el programa ‘Sortim i compartim’

El grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell ha reclamat a l’equip de govern que “s’indemnitzi els sabadellencs que van participar en el viatge a París del programa Sortim i compartim com a compensació pels nombrosos inconvenients que van viure”.

El portaveu de ciutadans, Adrián Hernández, ha assegurat que els participants al viatge a París han viscut “escenes kafkianes” i ha apuntat que “la qualitat del servei que va prestar la nova agència que va guanyar el concurs per a aquesta activitat va ser pèssima”.

Hernández ha manifestat que “res va sortir bé en el viatge, ja que va començar amb un dia de retard a causa dels problemes amb la companyia Vueling”. El regidor de la formació taronja ha explicat que “el guia responsable del grup no sabia francès, els donava un tracte deficient i fins i tot els va deixar sols a l’aeroport, desapareixent sense previ avís una bona estona”, també ha explicat que els “jubilats d’edat avançada i amb problemes de mobilitat van ser allotjats en una tercera planta d’un hotel sense ascensor, on tampoc es respectaven els horaris de menjars, i on les begudes s’havien de pagar a part”.

Adrián Hernández ha exigit a l’Ajuntament “que es posi al costat dels afectats i que pressioni a la concessionària perquè doni una compensació ràpida i adequada a aquestes persones per les molèsties sofertes”. D’altra banda el regidor ha suggerit la possibilitat que “se’ls compensi amb un viatge de similars característiques, en el qual sí que gaudeixin de l’experiència”. I ha advertit al consistori que “des de Ciutadans vetllarem perquè en les properes destinacions programades es compleixin les condicions de qualitat i de servei que esperen els usuaris”.

Foto portada: Vista de París amb la torre Eiffel. Autor: David B.

Comments are closed.