Ciutadans denuncia el procés participatiu sobre l’adequació de les pistes de petanca de la Concòrdia

El grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Sabadell considera que no és lògic que amb les obres de la Plaça Llibertat acabades, havent instal·lat les pistes de petanca i reformat la zona de jocs infantils, ara es plantegi un procés participatiu sobre l’ús i adequació d’aquest espai de la Concòrdia.

El regidor de Ciutadans, José Luis Fernández, creu que “es tracta d’una coartada per justificar el canvi de postura de Podem davant aquest projecte, després de la seva incorporació al govern municipal”. “El més coherent per part de la tinent d’alcalde, Marta Morell, és admetre el canvi de posició i explicar a la ciutadania les raons del mateix”, ha afegit l’edil de la formació taronja.

José Luis Fernàndez ha assenyalat que “no té sentit un procés participatiu en una actuació ja feta, en la qual no és possible cap canvi substancial sense haver de fer un altre projecte, una altra execució d’obres, molestant als veïns i no tenint disponibilitat de l’espai en el pròxim curs escolar” i ha assegurat que “en general els veïns estan contents amb l’actuació i no es justificaria el malbaratament dels diners públics que significaria un canvi”.

La formació taronja reclama al govern municipal que desbloquegi les actuacions pendents en les zones infantils de la ciutat per tenir les zones de joc infantils en bones condicions.

Foto portada: imatge d’arxiu de les queixes per les pistes de petanca a la Plaça de la Llibertat.

Comments are closed.