Font Via Alexandra. Autor: Cedida.

Cs lamenta que la font de Via Alexandra no funcionés durant l’onada de calor

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha lamentat que “el govern municipal no hagi fet tot el possible perquè la font ornamental de la Via Alexandra s’hagi engegat per mitigar els efectes de l’onada de calor, a diferència del que ha ocorregut en fonts similars d’altres punts de la ciutat”.

Fernández ha recordat que “la instal·lació -formada per diversos sortidors i similar a la de l’entrada de l’ajuntament, a la plaça de Sant Roc- està espatllada des de fa més de tres anys” i ha criticat que “no s’ha accelerat la reparació malgrat saber-se amb la suficient antelació que a primers d’agost pujarien de forma extraordinària les temperatures”.

El Grup Municipal de Ciutadans a Sabadell, assegura que fa un any ja va reclamar a l’equip de govern que reparés la font “però la petició no va ser escoltada ni es va prendre cap mesura sobre aquest tema”.

El portaveu de la formació taronja ha qualificat de “greuge als veïns de Can Rull” que la font segueixi sense aigua i no hi hagi cap intenció de reparar-la a curt termini. Fernández ha englobat la permanent avaria dels sortidors dins de “l’estat generalitzat d’abandonament i escàs manteniment de la via pública que afecta a tota la ciutat”.

Foto portada: font de la Via Alexandra. Autor: Cedida.

Comments are closed.