Foto portada: una de les discoteques més famoses de la ZH, fa alguns mesos. Autor: O.Orriols.

Ciutadans pregunta a Marta Farrés “si aposta perquè hi hagi oci nocturn”

El portaveu Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha preguntat a l’equip de govern “si volen que existeixi oci nocturn a la ciutat”.

Hernández ha registrat una pregunta a l’alcaldessa, Marta Farrés, en la qual li recorda l’incompliment de “la moció per a garantir l’oci nocturn a Sabadell”, impulsada per Cs i que es va aprovar per unanimitat el maig de 2016. La formació taronja vol que “s’aclari si el PSC continua compartint els acords adoptats i considera que la proposta continua vigent”.

El regidor ha demanat també “quin calendari té previst el govern per a dur a terme la iniciativa i assegurar així que una ciutat de més de 200.000 habitants compta amb una oferta d’oci suficient”.

Hernández ha manifestat que “en aquella moció es demanava un diàleg constructiu entre l’Ajuntament i els operadors per a negociar i facilitar activitats d’oci nocturn en zones acordades per totes dues parts”. També, assegura, “s’instava a realitzar els canvis necessaris en el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), incloent-hi el pla especial d’usos recreatius i de restauració del barri de Gràcia. No només es tractava de l’oci que quedava llavors en la Zona Hermètica, sinó de fer una planificació estratègica de l’oci nocturn a Sabadell”.

D’altra banda, Hernández, ha lamentat que “el quatripartit no va posar gens d’interès a reunir-se amb els responsables de locals i redefinir l’oferta d’oci de forma consensuada, tal com s’havia acordat en el ple”. A més, “es va deixar sols als operadors, sense oportunitat per a adaptar-se a la nova normativa, i que el tema morís lentament”.

Foto portada: una de les antigues discoteques de la Zona Hermètica, actualment desapareguda. 

Comments are closed.