Foto portada: una imatge del concert aquest diumenge. Foto: Josep Lluis Lai.

Ciutadans proposa crear una nova oferta cultural per l’agost

La formació taronja a través del coordinador de C’s a Sabadell, Joan García, considera essencial que existeixi un programa cultural de cara al mes d’agost.

Un cop s’ha acabat el ’30 Nits’ i s’ha iniciat el mes d’agost, des de Ciutadans impulsen una proposta per programar oferta cultural per aquest mes d’agost, que sigui transversal culturalment i que serveixi com a contrapunt del ’30 Nits’. Demanen que estigui oberta a idees innovadores, amb presència al carrer i repartida per tota la ciutat. Des de ciutadans creuen que ha de ser “un festival protagonitzat per iniciatives sabadellenques i de baix cost, que serveixi de laboratori creatiu”.

Segons el seu portaveu, Joan Garcia, “una ciutat com Sabadell no pot aturar la seva activitat cultural un mes sencer, i menys durant l’agost”.

La proposta serviria per enllaçar el ’30 Nits’ amb les iniciatives culturals de la Festa Major, a més a més de ser un incentiu econòmic per a la ciutat”.

El coordinador ha afegit que “la ciutat ha de saber mantenir viva l’activitat cultural tot l’any, a tots els barris i per a tots els públics i butxaques”. Per a Ciutadans “el compromís amb la cultura passa per intentar convertir-la amb una forma d’adjectivar la ciutat fora d’ella i fer-la amb un llenguatge habitual dins d’ella”.

Foto portada: Concert de la Jove Orquestra Simfònica en una de les activitats del 30 Nits. Autor: Josep Lluis Lai.  

One Comment