Solar del carrer de Sarasate, a Cifuentes. Autor: Ciutadans / cedida.

Ciutadans reclama condicionar el solar i el parc infantil del carrer de Sarasate

El grup municipal de Ciutadans insta l’Ajuntament a condicionar el solar i el parc infantil del carrer de Sarasate, al barri de Cifuentes. La formació taronja critica la situació en què es troben aquests espais i creuen que l’ús que en fan els veïns és motiu suficient per arreglar-los.

Com a pista de petanca, lloc d’aparcament o de passeig; són alguns dels usos que Ciutadans (Cs) assegura que els veïns donen al solar del carrer de Sarasate. Malgrat tot, el regidor del partit taronja Ramón García assegura que tant el solar com el parc infantil d’aquest carrer es troben “en un estat d’abandonament total, ple de brutícia i fins i tot de rates”.

García creu que aquestes condicions són motius “més que suficients” perquè l’ajuntament de Sabadell prioritzi una intervenció en els dos espais. El regidor de Ciutadans destaca que en aquesta zona de Cifuentes hi viuen moltes parelles joves amb nens que no els poden portar al parc perquè es troba en un estat “impracticable”.

Crítiques al manteniment de l’espai públic

El regidor Ramón García manté que el govern municipal “desatén de forma generalitzada el manteniment dels espais públics de la ciutat”. Finalment, García tira un dard al regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero (ERC), perquè, diu, “l’equip de govern argumenta que porta 1.700 actuacions de conservació de la via pública, però solament hauria de comptabilitzar les millores de qualitat, no incloure en els seus comptes fins i tot el simple canvi d’una rajola”.

Foto portada: Solar del carrer de Sarasate. Autor: Ciutadans / cedida.

Comments are closed.