Ciutadans i PP responsabilitzen Serracant d’encoratjar l’ocupació il·legal d’habitatges

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha carregat contra l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant (Crida per Sabadell), per estar provocant “un efecte crida”, en mostrar-se obertament partidari de l’ocupació il·legal d’habitatges en un article d’opinió signat conjuntament amb la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, que han recollit diversos mitjans de comunicació. Gesa també ha carregat contra l’alcalde. 

Hernández apunta cap a Serracant com a “directament responsable” i a la seva “nefasta política d’habitatge que s’estigui incrementant l’ocupació d’habitatges a la ciutat, que ha arribat a un 12,5 per cent durant l’últim any, segons xifres aportades pel mateix consistori”.

La formació taronja ha criticat a l’alcalde per “minimitzar que hi hagi gairebé un centenar de pisos ocupats a la ciutat que són propietat de particulars, no de bancs” i ha subratllat que amb aquest tipus d’actituds “està deixant desprotegits als veïns”.




Hernàndez assegura que “dir que el problema de l’ocupació il·legal és alguna cosa puntual, com ha fet l’alcalde, és una falta de respecte als sabadellencs que sofreixen diàriament els problemes de convivència que està generant aquest fenomen en molts barris”.

El portaveu de Cs ha advertit que “la defensa a ultrança de l’ocupació il·legal de pisos que està fent l’equip de govern de Sabadell és, a més, una cortina de fum per amagar que en tres anys no s’ha construït a Sabadell ni un sol habitatge social i que l’única mesura urbanística que s’ha pres sobre aquest tema ha estat l’adquisició d’un immoble aprofitant el dret de l’Ajuntament al tanteig i retracte”.

Gesa (PP) també carrega contra Serracant

Per altra banda, a través de Twitter el portaveu del PP, Esteban Gesa, ha acusat a Serracant “d’irresponsable”.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, al ple municipal. Autor: David B.

Comments are closed.