Foto portada: creus grogues a la gespa del parc de Catalunya. Autor: CDR Sabadell via Twitter.

Creus grogues també a Sabadell

El Comitè de Defensa de la República (CDR) ha plantat una vintena de creus de color groc aquest diumenge a la nit a la gespa del Parc de Catalunya. L’acció es va convocar a través de les xarxes socials com a resposta als incidents de dilluns passat a Canet de Mar, a la comarca del Maresme. El CDR ha convocat en resposta a les “agressions feixistes” de Canet. 

Aquell dia un grup de persones, algunes encaputxades i de forma expeditiva, van arrencar les creus grogues plantades a la platja. Hi van haver empentes, i diverses persones van resultat ferides. Aquell mateix dia van haver-hi picabaralles també a Llafranc (Girona) per les creus. Aquest diumenge s’han produït escenes de tensió a Mataró, que no han anat a més.




L’acció del CDR Sabadell s’ha desenvolupat sense incidents, i plantar una vintena de creus grogues a la gespa sobre del llac, al costat de l’escultura de la barca, i visibles des de l’avinguda de Francesc Macià. Les creus porten missatges escrits com ‘Democràcia’, ‘TV3’, ‘Habitatge digne’.

Foto portada: creus grogues a la gespa del parc de Catalunya. Autor: CDR Sabadell via Twitter.

Comments are closed.