Jornada recuperació bosc can deu. Autor: Cedida

Cs alerta que el bosc de Can Deu està molt deixat

El bosc de Can Deu està pitjor que mai, almenys segons l’opinió del grup municipal de Ciutadans, qui demana al govern municipal més atenció al pulmó verd de la ciutat malgrat que sigui de propietat privada, doncs l’ús és públic. 

El grup municipal de Ciutadans ja va alertar fa algunes setmanes sobre el risc d’incendi dels espais naturals de la ciutat, però ara assenyala directament al bosc de Can Deu. I és que consideren que hi ha “deixadesa” especialment en el tram més proper al sector habitat, per exemple, a la zona de Vallehermoso, on alguns veïns han fet trobades fa pocs dies per mantenir i preservar la zona davant el creixement dels matolls.

El bosc de Can Deu és d’ús públic. Però té propietat privada. En la major part la Fundació 1859 Caixa Sabadell, els hereus de l’extinta Caixa Sabadell. El grup liberal sol·licita però que l’Ajuntament s’interessi pel manteniment de la zona perquè les males herbes han crescut molt i hi ha risc d’incendis.

“No pot ser que siguin els veïns els que es vegin en la necessitat de prendre cartes en l’assumpte i arremangar-se per a condicionar el bosc davant la inacció de l’Ajuntament”.

El partit taronja alerta que abans de produir-se successos desagradables com incendis cal actuar al bosc.

Foto portada: jornada de recuperació del bosc, el febrer de l’any 2019. Autor: cedida.