Exemplars de 'Sabadell informatiu'. Foto: J.d.A.

Cs, contra la nova aportació pública al butlletí de ‘Ràdio Sabadell’

El grup municipal de Ciutadans denuncia que destinar més de 77.000 euros al butlletí quinzenal de Ràdio Sabadell, Sabadell Informatiu, significa malbaratar els recursos públics. 

El partit taronja ja va alçar la veu quan el govern municipal va aprovar aquesta partida en una modificació del pressupost per aquest any. Ara mantenen que la revista que edita Ràdio Sabadell és una “publicació propagandística”:

“La publicació servirà per fer propaganda pròpia”, manté el portaveu de Cs, José Luis Fernández, qui manté que la publicitat institucional s’ha de repartir amb criteris objectius perquè arribi a tots els ciutadans i contribueixi a l’existència de premsa lliure i independent”. Aquesta subvenció “servirà per aprofitar políticament el buit que deixarà el Diari de Sabadell en la premsa en paper de la ciutat quan tanqui definitivament el proper dia 29″, diu Fernández.

El portaveu de Ciutadans creu que cal prioritzar la publicitat en els mitjans de comunicació ja existents i independents de la ciutat.

Foto portada: portades de Sabadell Informatiu. Autor: J.d.A. 

 

Comments are closed.