Carrer TÍbet. Autor: google

Cs insta a l’Ajuntament a solucionar els problemes de salut pública dels Merinals

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) demana al Govern que assumeixi la desinfecció de l’edifici afectat per xinxes al barri dels Merinals. Hernández considera que “és un problema de salut pública” i que “la prioritat del consistori ha de ser la fi de la plaga”. 

A principis d’agost es va detectar la presència d’aquests insectes a un bloc de pisos dels Merinals. De moment hi ha onze famílies afectades i una d’elles va haver d’abandonar el seu habitatge durant uns dies. (més info: ‘L’Ajuntament aconsegueix desallotjar el veí de Merinals on es va originar el focus de xinxes’).




Després de gairebé dos mesos, Adrián Hernández insisteix que “no es pot consentir que s’allargui més el problema i que, per tant, s’ha d’actuar urgentment en l’edifici infectat”. El líder de Ciutadans ha aprofitat per recordar que l’any passat, al juliol del 2018, es va aprovar una moció socialista que reclamava que l’Ajuntament s’havia de fer càrrec de totes les actuacions necessàries per a la desinfecció que en aquell llavors hi va haver al barri d’Espronceda. “No es pot predicar una cosa quan s’està en l’oposició i no complir-la quan es governa” ha conclòs Hernández.

Foto portada: carrer TÍbet. Autor: Google. 

Comments are closed.