Cs ja es planteja la moció de censura contra Torra pel suport als CDR

La líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, plantejarà a l’executiva del partit presentar una moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra, pel seu suport als set membres dels CDR empresonats aquesta setmana. Així ho ha explicat ella mateixa en una atenció als mitjans davant dels jutjats de Sabadell, l’escenari de la manifestació amb 12.000 assistents segons la Policia Municipal que va reclamar l’alliberament dels independentistes detinguts aquest dissabte.

Roldan ha argumentat que s’ha de “fer fora” un president que “aplaudeix” i “defensa” persones acusades de terrorisme. “Hem viscut una setmana negra a Catalunya”, ha assegurat la portaveu dels taronges, que ha considerat que “mai” s’havia vist una situació semblant a Catalunya tot i que l’independentisme ja havia comès accions “molt greus”. Preguntada per si té suports suficients per tirar endavant la moció a l’hemicicle, ha assegurat que s’ha d’anar “pas a pas” i primer debatre la proposta al comitè executiu del partit.




D’altra banda, ha considerat que la candidatura de la CUP a les eleccions del 10-N “són unes primàries per triar el nou líder dels comandos separatistes”.

Foto portada: Lorena Roldán, acompanyada per càrrecs de Cs com Fernando de Páramo o Adrián Hernández. Autor: cedida.

Comments are closed.