Adrián Hernández. Autor: David B.

Cs critica que l’Andreu Castells quedi fora dels cursos de natació quan és pioner en el programa

El grup municipal de Sabadell critica que l’alumna de l’escola Andreu Castells, a Can Rull, hagi quedat fora dels cursos municipals de natació, que s’han posat en marxa amb l’inici del curs escolar. Com ja va explicar iSabadell al juliol, va ser un dels primers centres que va implementar formació en natació de forma proactiva i ara n’han quedat fora. 

El portaveu municipal de Cs, Adrián Hernández, creu que hi ha hagut un tracte “discriminatori” amb una escola pionera en fer cursos de natació. De fet, l’Andreu Castells els va posar en marxa fa un curs, aprofitant la seva proximitat amb les instal·lacions del Club Natació Sabadell a Can Llong. Les famílies ho havien de sufragar però ara es troben que la meitat d’escoles de Sabadell fan més hores de natació a la setmana sense que les famílies es rasquin la butxaca perquè han estat incloses al programa municipal de foment de la natació.




Hernández no entén que “altres centres educatius amb característiques socials similars i situats al mateix barri sí que s’hagin pogut beneficiar d’aquests cursos” i hi veu un “greu comparatiu” perquè “ni tan sols es necessitarien autocars per traslladar als alumnes fins a les piscines per participar en l’activitat”.

La direcció del centre i les famílies ja es van queixar al mes de juliol un cop van saber que quedarien fora de la primera edició del programa, però això no ha servit per a ser inclosos (més info: ‘Malestar a l’escola Andreu Castells‘). Hernández demana a l’equip de govern que “reconsideri la seva posició” i reconegui així el “treball previ” fet per l’associació de pares i mares, que han iniciat una recollida de firmes per lliurar al consistori una petició oficial.

Foto portada: el portaveu de Cs, Adrián Hernández. Autor: David B. 

Comments are closed.