Foto portada: el regidor de Cs Adrián Hernández i el portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Juli Fernàndez.

Cs vol que Fernàndez (ERC) aclareixi com compagina els seus càrrecs

El grup parlamentari de Ciutadans vol que el segon tinent d’alcalde i delegat de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, comparegui al Parlament de Catalunya per explicar quines són les seves funcions al govern català. El grup municipal de Cs a l’Ajuntament assegura que “la ciutat té importants mancances en els temes que ell gestiona”. No són pocs: les carteres d’Economia i d’Urbanisme.

Fernàndez compagina la segona tinença d’alcaldia de Sabadell, amb les carteres d’Economia i d’Urbanisme, i la delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona des de mitjans de juliol. En dos mesos, Ciutadans ja troba que “la ciutat té importants mancances en els temes que gestiona”.

“Ens preocupa que la falta de dedicació exclusiva estigui afectant Sabadell i perjudicant els ciutadans i a les empreses locals”, diu el regidor Adrián Hernández. L’edil vol saber quin percentatge de temps dedica al govern municipal i quin al govern català.

Així Ciutadans creu que, en plena negociació de les ordenances fiscals per al 2019, “si Cs no hagués demanat la convocatòria d’una reunió extraordinària per tractar-les, no s’hauria fet”.

Foto portada: el regidor de Cs Adrián Hernández i el portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Juli Fernàndez.

Comments are closed.