Foto portada: Pintades a la seu del PP de Sabadell. Autor: A. Pujadas.

Denuncien pintades amenaçadores a la seu del PP

Aquest dimecres han aparegut dues pintades a la seu del Partit Popular de Sabadell que el partit ha denunciat a través de les xarxes socials. Els populars no denunciaran el cas perquè no creuen que se’n pugui identificar els autors.

Les pintades a la façana del partit al carrer Àngel Guimerà mostren el logotip de l’organització armada Terra Lliure i una mira que apunta a les sigles ‘PP‘. Des de Twitter, el Partit Popular de Sabadell ha assegurat que l’acte vandàlic l’han causat “totalitaris, enemics de la llibertat i de la democràcia”. I els populars creuen que aquells que han fet les pintades “volen eliminar a tots els que no pensen com ells”.

El president del PP sabadellenc, Esteban Gesa, també s’ha fet ressò de la notícia a través de Twitter, on ha assegurat que “a aquests artistes alternatius, covards… ni intimideu ni callarem. Seguim!”. En declaracions a iSabadell Gesa ha qualificat les pintades de “feixistes” i de generar “odi”.

No presenten denúncia

Fonts del partit han explicat a aquest mitjà que no denunciaran el cas perquè les pintades no estan signades i no es pot acusar directament a ningú; el que sí que han fet els populars és demanar a l’ajuntament de Sabadell que les netegi.

Foto portada: pintades a la seu del PP de Sabadell. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.