Denuncien que la construcció dels espais públics de l’Euterpe continua paralitzada

Entesa per Sabadell denuncia que la promotora immobiliària no hagi construït els espais públics del conjunt Euterpe, al número 1 de la Rambla de Sabadell. Per altra banda, sí que s’han materialitzat i comercialitzat els habitatges i els locals comercials, la part lucrativa del conjunt. Entesa denuncia que, després d’un any, la construcció continuï paralitzada. 

L’ordenació urbanística que gestiona l’ús de l’edifici Euterpe preveu la construcció d’habitatges i locals comercials en la planta baixa. Asseguren que aquests espais ja s’han materialitzat i comercialitzat, però, alhora, el planejament obliga a construir un espai interior obert al públic a la planta baixa i un equipament cultural privat d’ús públic, multifuncional, de 1.440 metres quadrats a la planta soterrani. Entesa reclama que es creïn aquests espais i destaca que ja ha passat un any des de la comercialització dels espais d’ús privat.




Entesa per Sabadell ha denunciat que la promotora immobiliària CORP no hagi materialitzat aquesta obertura, que havia de ser una compensació a la pèrdua de l’antic teatre-cinema Euterpe enderrocat. Des del partit asseguren que s’ha materialitzat la part lucrativa en detriment d’atendre l’obligació de construir i obrir l’espai públic. Des del partit han traslladat aquesta demanda al govern municipal.

Foto portada: imatge de l’espai interior de l’Euterpe. Autor: cedida.

Comments are closed.