Diari de campanya (10). Dispersió

Últim diumenge de campanya. Un diumenge amb moltíssimes activitats a la ciutat i amb una certa dispersió preelectoral.

Així PSC i PP s’han bolcat amb la romeria de Sant Isidre, Guanyem amb una manifestació a favor dels drets dels animals, ERC i Ciutadans han seguit amb la tònica de presentacions i paradetes. La Crida ha fet una bicicletada, CiU ha rebut la visita de la vicepresidenta de la Generalitat i Unitat pel Canvi ha fet el seu acte central amb els líders d’ICV, Joan Herrera, i d’EUiA, Joan Josep Nuet.

PSC: romeria, esport i orxata

El cap de llista del PSC, Josep Ayuso, ha estat aquest diumenge amb els participants a la romeria de Sant Isidre, organitzada per la Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros. La romeria, com cada any, surt de la plaça del doctor Robert i acaba al bosc de Can Deu. Després ha estat amb el Sabadell Nord, l’equip infantil de qual ha ascendit. A la tarda el PSC ha instal·lat una carpa a la plaça de l’Imperial, on s’ha servit orxata.

Joana Ortega amb Carles Rossinyol

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, ha estat aquest diumenge a la carpa que CiU ha situat al carrer de l’Escola Industrial. Ortega ha donat el seu suport al candidat Carles Rossinyol, confiant que serà el futur alcalde de Sabadell i mantenint que cal un canvi pragmàtic que posi les necessitats de les persones al centre de l’acció municipal.

Esteban Gesa i Cuca Santos (PP), de romeria.
Esteban Gesa i Cuca Santos (PP), de romeria.

Aquest dilluns visita Sabadell l’eurodiputat convergent Ramon Tremosa. Serà a les 19 hores a la plaça del doctor Robert.

UpC ataca al PSC i es defensa de la Crida

Unitat pel Canvi ha celebrat el seu acte central sota un sol estival. El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, ha ressituat l’objectiu de la campanya, centrant els seus atacs contra el PSC, que ha governat Sabadell en els darrers 16 anys, i en l’anomenat Estil Bustos. “La corrupció a Sabadell té un nom: el PSC”, ha dit clarament. Després de l’acte de la Crida dissabte, el cap de llista d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, s’hi ha tornat: ha demanat més modèstia i menys lliçons a la formació rupturista. Unitat pel Canvi manté que la prioritat bàsica és deixar el PSC a l’oposició.

El PP de romeria

Els dos candidats del PP, Esteban Gesa i Cuca Santos, també han estat a la romeria de Sant Isidre, fins i tot vestits per a l’ocasió. “Estem de romeria entre grans amics”, ha assenyat Gesa a les xarxes socials.

Bicicletada de la Crida

Algunes desenes de persones han participat a l’acte que la Crida per Sabadell ha fet aquest diumenge al barri de Can Puiggener. Hi ha assistit el número 5 de la llista, l’advocat Raul Garcia Barroso, i la número 12, Nuria Campanera. Al matí, la Crida ha organitzat una bicicletada de la mà del col·lectiu Massa Crítica. Ha sortit de la plaça de la Creu Alta i ha acabat a la plaça del Treball. Allà el cap de llista, Maties Serracant, la número 10, Ana Pérez-Muelas, i Isidre Soler, suplent a la candidatura i portaveu de l’Entesa entre 2003 i 2011, han presentat les propostes pel sector de Gràcia i Can Feu.

ERC: swing i Youtube

Esquerra Republicana ha llançat un nou vídeo de la sèrie que estan impulsant a través de Youtube. Darrere d’un mostrador, simulant un botiguer que es dirigeix a la ciutadania, els republicans llencen així els seus missatges, dirigits a la ‘Pepeta’ i recomanant als ciutadans no votar paradoxes. Podeu veure un dels tres vídeos emesos fins ara a la capçalera d’aquesta informació.

D’altra banda, ERC ha fet públiques les seves prioritats en quant a patrimoni històric. Tenen dues propostes bàsiques: elaborar un nou Pla de Protecció del Patrimoni i potenciar el patrimoni agrícola fomentant l’economia de proximitat.

Finalment, al matí a la plaça del Pedregar han fet un acte diumenge amb swing a la plaça del Pedregar.

Cs repartint vitamina Cs

Ciutadans ha plantat una carpa aquest diumenge a la plaça del Pi de Ca n’Oriac. Han repartit taronjada.

Guanyem amb els animals

La candidatura Guanyem Sabadell – Sí se puede ha donat suport adiumenge al matí a una manifestació contra el maltractament animal amb la Brigada Animal Sabadell. Després han estat a l’Eix Macià amb una carpa.

Comments are closed.