Partit Popular

Dolors Montserrat (PP): “el Pacte Social Contra la Corrupció és paper mullat”

Aquest matí el mercat de Campoamor de Sabadell ha rebut la visita de la número 4 del PP a la llista per Barcelona i vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, que ha aprofitat per fer acte de campanya per la zona.

La número 4 del Partit Popular per Barcelona i vicepresidenta tercera en el Congrés dels Diputats en la darrera legislatura, Dolors Montserrat, ha comparegut en el mercat de Campoamor aquest matí. La candidata a les eleccions del 20D ha fet especial referència al tema de la sanitat de Catalunya.

Des de Madrid s’estan pagant les farmàcies i farmacèutics, quan això és una competència de la Generalitat”, ha assegurat. Així doncs ha acusat a la Generalitat de gastar els diners que van destinats a aquesta competència en ambaixades i “propaganda independentista”. “És inadmissible que es continuïn tancant plantes d’hospitals com ha passat a Bellvitge”, ha afegit Montserrat.

La quarta candidata del PPC ha fet referència al pacte anticorrupció que es va signar al Parlament al·legant que des del seu partit no es va voler firmar, ja que és només un acte d’imatge, ja que no hi ha un govern constituït. “És paper mullat”, diu. “El que s’ha de fer és crear una llei per la corrupció” ha afegit la candidata, al·legant a més que la corrupció s’ha colat en tots els partits i que aquesta no va en els mateixos, sinó en les persones. Així doncs ha demanat deixar de banda el procés independentista que “l’únic que fa és dividir la població catalana” i “constituir d’una vegada el govern de la Generalitat”.

També ha volgut fer referència als set milions i mig de catalans, tant els independentistes com els que no, afirmant que el Partit Popular es preocupa per tots ells i busca el millor per als seus ciutadans. Finalment Montserrat ha realitzat una petita volta pel mercat i ha demanat el vot per al seu partit que assegura que continuarà pensant en el benestar dels catalans.

Foto portada: membres del Partit Popular de Sabadell amb Dolors Montserrat (al centre). Autor: David B.

Comments are closed.