Foto portada: Morell i Sandoval.

Dues candidates per liderar Podem a la coalició dels comuns

Dues militants de Podem Sabadell s’han presentat a les primàries del partit lila de cara a les municipals del 2019: Marta Morell, actual secretària general del partit a Sabadell, i la militant Alejandra Sandoval. Les votacions seran entre el 20 i el 25 de novembre i els guanyadors s’hauran d’integrar a la llista d’En Comú Podem Sabadell. Hi ha un tercer sector que dóna l’esquena a les primàries i no es presenta, del qual formen part els actuals dos regidors de Podem a l’Ajuntament. 

El cercle de Podem Sabadell Decano, capitanejat per l’exsecretari general Ramón Vidal, regidor de Salut, boicoteja les primàries i estudia presentar-se en solitari a les municipals del 2019 (més info: ‘Cop de porta d’un cercle de Podem a les primàries‘).

Respecte a les primàries del partit lila, es presenta l’actual secretària general, Marta Morell. Per altra part, la militant Alejandra Sandoval també vol liderar Podem a les llistes de la coalició amb els comuns.  i bona part del seu equip. Es presenten vuit candidats a cos de llista, la majoria propers a Morell: Andrés Herrera, Eulalia Sánchez, Laura Gil, Antonio Ontiveros, Carlos Escudero, José Ramón Aranda, Laura Rodríguez i Elena Muñoz.

Les votacions es faran entre el 20 i el 25 de novembre. Els resultats es proclamaran el dia 27. Els candidats s’hauran d’integrar a les llistes d’En Comú Podem Sabadell.

Foto portada: Morell i Sandoval.

Comments are closed.