Foto portada: el regidor de Serveis Municipals de Sabadell, Lluis Perarnau. Autor: David B.

Dura rèplica de Perarnau (Serveis Municipals) a Gesa per SMATSA

“Esteban Gesa no diu ni mitja veritat”. Així de contundent es pronuncia el regidor de Serveis Municipals, Lluis Perarnau, respecte a les acusacions del portaveu popular, Esteban Gesa, respecte al conflicte amb SMATSA. 

Sí hi ha, però, una veritat, reconeix Perarnau: SMATSA ha portat la implantanció dels sistemes GPS als equips de neteja als tribunals, demanant mesures cautelars. L’Ajuntament ara ultima el seu recurs per, segons Perarnau, fer complir un dels compromisos que la pròpia SMATSA acceptava l’any 2012, quan van guanyar l’adjudicació del contracte de neteja viària i recollida de residus.

“Els vam donar 30 dies per implantar els GPS; l’empresa podria haver demanat més temps però han preferit anar al contenciós i demanar mesures cautelars perquè els pot afectar econòmicament. A nosaltres també ens repercuteix negativament no poder controlar de forma eficient el servei. El jutge resoldrè si accepta o no les cautelars en unes setmanes”, diu Perarnau. “Tenim dret a fer complir el contracte i aplicar el sistema GPS que està en el contracte des del primer dia”, segueix.

Però fins aquí les coincidències amb el portaveu popular, que ha acusat l’equip de govern de contractar “comissaris polítics de la Crida“. “S’han contractar tres inspectors del servei, dels que van a inspeccionar el servei a diferents punts de la ciutat a traves d’un programa temporal que contempla més places, com incorporar una jurista o vol incorporar un tècnic en medi ambient. S’ha fet un procés de selecció com sempre i evidentment sense buscar cap perfil polític ni militància. Gesa s’inventa una història per desacreditar el govern però si ho vol fer que s’ho treballi una mica perquè no diu ni una veritat”.

A més, aquests treballadors sí estan amb la resta de treballadors municipals de la seva àrea, a l’antic viver d’empreses del carrer Ferrer de Blanes. “Diu falsedats totalment”, finalitza. “Estem reforçant el servei perquè necessitem controlar el contracte”, acaba.

Gesa: “em ratifico”

Per la seva part, Gesa s’ha ratificat en les seves acusacions: manté que tres treballadors fan tasques de “comissaris polítics” al mateix edifici però diferents dependències de la resta de treballadors municipals del servei. Així mateix, vol saber com se’ls ha contractat i quant costen aquestes incorporacions.

Foto portada: el regidor de Serveis Municipals de Sabadell, Lluis Perarnau. Autor: David B.

Comments are closed.