'Free Forcadell' pidió la liberación de la sabadellense en septiembre. Autor: David B:

El Govern atorga la Medalla d’Or de la Generalitat a Carme Forcadell

El Govern català ha decidit aquest dimarts concedir la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya a l’expresidenta Carme Forcadell. També a l’exdirector de l’Institut d’Estudis Autonòmics, expresident del Consell Assessor per a la Transició Nacional i excomissionat de la Transició Nacional, Carles Viver i Pi-Sunyer. Junt a ells, també rep la mateixa distinció l’empresa RCR Arquitectes.

L’executiu català ha volgut atorgar la distinció a la presidenta del Parlament “per la seva destacada trajectòria en la defensa dels drets humans, el parlamentarisme i les llibertats fonamentals, així com el foment de la llengua i la igualtat efectiva de gènere”.

De la mateixa manera, el Govern assegura que pretén “honorar un dels referents del dret i la magistratura del país i amb un clar prestigi internacional”, i per això premia Viver i Pi-Sunyer. Finalment, l’executiu també ha volgut reconèixer l’estudi RCR Arquitectes com una empresa de referència de l’arquitectura catalana “amb projecció internacional i prestigi”.

Foto portada: un adhesiu reclamant la llibertat per a Carme Forcadell.

Comments are closed.