El ple debatrà rebutjar la resolució de la JEC que vol inhabilitar Torra

El ple municipal de dimarts vinent debatrà si l’ajuntament de Sabadell rebutja la resolució de la Junta Electoral Central que suspèn l’acta de diputat del president de la Generalitat, Quim Torra, i l’exvicepresident i diputat europeu Oriol Junqueras. 

La decisió de la Junta Electoral Central va provocar diverses concentracions de repulsa entre divendres i dissabte, quan es van reunir per exemple unes 400 persones a Sabadell per rebutjar-la. El ple del Parlament també es va reunir de forma extraordinària dissabte a la tarda en la mateixa línia, amb una declaració de ratificació de Quim Torra com a president, ja que si deixés de ser diputats hauria de deixar la presidència ja que l’Estatut obliga a ser diputat per poder optar a ser president.

Segons ha pogut saber aquest digital, el ple municipal del proper dimarts 7 de gener debatrà amb tota probabilitat, i amb caràcter d’urgència, una proposta de Junts per Sabadell per rebutjar la resolució de la Junta Electoral Central que insta a deixar sense efecte l’acte al Parlament de Quim Torra i a inhabilitar Oriol Junqueras.

Foto portada: el president de la Generalitat, al març de 2019. Autor: David B. 

 

Comments are closed.