Esteban Gesa. Autor: David B.

El PP demana la dimissió de Serracant per l’ocupació de la caserna de la Guàrdia Civil

Esteban Gesa considera que l’ocupació s’ha realitzat per tapar la seva incompetència en les negociacions amb el ministeri de l’Interior i la Guàrdia Civil per la reversió de la caserna al municipi i no presentar la documentació requerida dintre dels terminis.

El portaveu del grup municipal del PP, Esteban Gesa, ha manifestat en roda premsa la seva “sorpresa” per la recent ocupació de la caserna Guàrdia Civil pels “cadells d’Arran”, l’organització juvenil de l’esquerra independentista. Al seu parer els ocupants ho han fet seguint “ordres directes” de la Crida per Sabadell. Segons Gesa, aquesta ocupació s’explica per què en les negociacions entre l’ajuntament de Sabadell, el ministeri de l’Interior i la direcció general de la Guàrdia Civil, als representants del consistori se’ls “han passat els terminis per a presentar la documentació” requerida.

Així doncs es tractaria d’una mostra de la “incompetència” de l’executiu local i un acte “impresentable” on l’alcalde i regidors de la Crida van donar cobertura amb la seva presència a la caserna a una acció “absolutament il·legal”. Per tot això, ha demanat “la immediata dimissió del regidor Maties Serracant per la seva incompetència”.

Així mateix, Gesa ha denunciat que aquesta acció, que ha qualificat de “numeret” per tapar la incompetència del govern local, s’està vulnerant la moció de novembre de 2015, presentada per CiU i aprovada per tots els grups municipals amb l’abstenció del PSC, que demanava continuar les negociacions entre administració local, el ministeri de l’Interior i la direcció general de la Guàrdia Civil.

En aquesta línia ha informat que ahir va presentar una pregunta per escrit al govern municipal sobre l’expedient administratiu relatiu a aquestes negociacions.

Foto portada: Esteban Gesa en la roda de premsa d’aquest divendres. David B.

Comments are closed.