Foto portada: Gesa, Serrano i Santos, en la roda de premsa d'aquest divendres. Autor: David B.

El PP denunciarà l’Ajuntament si no es retiren el “símbols partidistes”

El PP demana en un escrit registrat a l’ajuntament de Sabadell que “es procedeixi a la immediata retirada d’estelades i altres signes partidistes, com llaços grocs, pancartes, cartells que tapen les plaques dels carrers, dels edificis municipals i dels espais públics comuns sense autorització”. Si no es fa, aniran als tribunals. 

El portaveu del Partit Popular a Sabadell, Esteban Gesa, ha explicat que s’han de retirar els símbols partidistes de l’espai públic “per donar compliment a la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Esperem que compleixin amb la llei i es dediquin a governar”.

“Si el consistori no compleix amb la resolució del TSJC, ho elevarem a instàncies superiors. Si cal denunciar a l’Ajuntament i al seu al màxim responsable, que és l’alcalde, sense cap dubte ho farem. L’espai públic ha de mantenir una neutralitat política i Sabadell és de tots. Ja està bé de que pensin que el carrer és seu, ja està bé de creure’s que el consistori és només d’uns quants i ja està bé que tinguem una via pública plena de propaganda independentista i secessionista i que l’Ajuntament no faci absolutament res” ha apuntat Gesa.

D’altra banda, el president provincial del Partit Popular, Daniel Serrano, ha explicat que la instància que s’ha presentat a l’ajuntament de Sabadell s’emmarca dins d’una campanya que està portant a terme el PP de Catalunya en els consistoris.

“Sembla ser que els alcaldes separatistes pateixen una certa sordera. No fan cas a les peticions dels partits i l’alcalde de Sabadell n’és una bona mostra”, ha manifestat Serrano que ha afegit que “no ens tremolarà el pols per presentar les denúncies a Fiscalia que siguin necessàries en defensa dels drets i llibertats de tots els catalans. Creuen que les dependències municipals són una extensió del seu domicili i que poden fer el que els vingui de gust, com si fos casa seva”.

Foto portada: Gesa, Serrano i Santos, en la roda de premsa d’aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.