Foto portada: els quatre vehicles de la Policia Municipal, a Can Marcet. Autor: @policiaSabadell via Twitter.

El PSC acusa el govern de fer trampes amb els nous cotxes de la Policia Municipal

El PSC acusa el govern local de fer un anunci enganyós la setmana passada. Abans de l’acampada d’agents de la policia a la plaça Sant Roc i de debatre les seves reivindicacions al ple, el compte de la Policia Municipal a Twitter va divulgar un missatge amb els nous cotxes patrulla. Quan l’acampada es va aixecar, els vehicles van retornar a la fàbrica perquè no estaven acabats.

Segons els socialistes, l’equip de govern volia donar la sensació que s’estan aplicant millores operatives al cos, però que no són reals. I és que després de presentar-los els vehicles van tornar a la fàbrica, perquè estan inacabats. La renovació de quatre vehicles de la flota havia estat difosa abans per la Policia des de Twitter.

“Es tracta d’una mena de foto-ficció”, assegura el primer secretari del PSC, Pol Gibert, amb l’objectiu de contrarestar una moció de l’oposició que es discutia al ple municipal a proposta del Partit Popular. La moció vehiculava les exigències dels sindicats presents a la Policia, i va ser rebutjada. En canvi, es va aprovar el pressupost municipal pel 2018, que preveu un increment de plantilla. Gibert manté que “els vehicles només van estar uns minuts a la prefectura per fer-se la foto i que van haver-los de tornar al taller”.

El primer secretari del PSC acusa el govern d’incompetència i ineficàcia mentre hi ha tot un seguit d’actes vandàlics. “Mentrestant l’Ajuntament està desaparegut, dedicant el seu temps a fer trampes i fotos polítiques per amagar la realitat”, diu Gibert.

Foto portada: els quatre vehicles de la Policia Municipal, a Can Marcet. Autor: @policiasabadell via Twitter. 

Comments are closed.