El PSC critica que es discrimini els barris amb les àrees de ‘Petó i adeu’

El grup municipal del PSC, assegura que “el govern torna a discriminar els barris d’una mesura que hauria de millorar la mobilitat a les hores d’entrada i sortida dels centres escolars i garantir la seguretat”.

Les àrees ‘petó i adeu’ s’han instal·lat a l’entorn de l’Escola del Carme, a l’Escola Sagrada Família i a l’Escola Pia. “Sembla ser que per aquest govern només els alumnes que estudien en les escoles del Centre necessiten d’aquestes mesures de seguretat, perquè no s’han aplicat a cap escola de cap altre barri de la ciutat”, ha manifestat primer secretari del PSC, Pol Gibert. Assegura que “el quadripartit torna a oblidar-se dels barris, com ja ha fet durant tota la legislatura”.

“Allà no tenen els seus votants i, a pocs mesos de les eleccions municipals, prefereixen acontentar els seus electors del Centre amb accions d’última hora. Aquest govern de la decepció ha maltractat als barris i els ha deixat de banda”.

Gibert reivindica una ciutat més segura pels vianants, i pels escolars en particular, però de tot el municipi i no només d’una petita part. “Entrar i sortir dels centres escolars suposa un gran moviment de nens i nenes, i de vehicles, però no només al Centre”, assegura.




Gibert s’ha mostrat crític amb el nul control que l’Ajuntament fa de l’ús de les àrees ‘petó i adéu’ ja que el primer dia d’escola “hem pogut comprovar com alguns conductors utilitzen aquests espais com si fos un aparcament normal”.

Obres pendents

D’altra banda, el grup Socialista denuncia que encara hi ha projectes en obres o sense concretar, com és el cas dels edificis de l’Escola Virolet i l’IES Arraona a Can Llong. “Un any més, els alumnes han començat les classes en els barracons. Demanem a la Generalitat i l’Ajuntament que compleixin els terminis i construeixin d’una vegada els equipaments necessaris”, ha apuntat Gibert.

Foto portada: àrea ‘Petó i adéu’ de l’Escola Pia. Autor: ACN

Comments are closed.