El PSC denuncia l’aparició de pintades grogues a la seu

El Partit dels Socialistes de Catalunya denuncia l’aparició aquesta nit de pintades grogues a la façana de la seva seu i reclamen una època de “concòrdia i pactes” lluny dels “intolerants”.

El partit socialista ha difòs els fets aquest dimecres al matí a través de Twitter. Ho ha fet així:

Les pintades es fan a tres dies de la constitució del nou consistori, amb la investidura de la socialista Marta Farrés com a alcaldessa. Els 10 vots del PSC tindran el suport de la regidora de Podemos. I Farrés serà investida sense majoria absoluta però en virtut de ser la força més votada en les eleccions del passat 26 de maig. Mentrestant a la plaça s’ha convocat, amb el suport de l’ANC una concentració contra la investidura amb l’argument que Farrés ha deixat entreveure que retirarà la pancarta que demana la llibertat dels presos polítics perquè el govern no és independentista.

BComú va denunciar fets similars dilluns; ERC els va condemnar

Aquest dilluns, en uns fets similars a Barcelona, la seu del partit d’Ada Colau, Barcelona en Comú, va aparèixer també amb pintades grogues en forma de llaç, que els comuns van denunciar a Twitter. En aquell moment, Esquerra a Barcelona, que negocia amb Colau, va condemnar els fets lamentant que els autors van usar símbols que representen la llibertat i la democràcia.

Foto portada: la seu del PSC, aquest matí. Autor: @pscsabadell via Twitter. 

Comments are closed.