Agents de policia durant el tall del Passeig. Autor: David B.

El PSC denuncia el “caos circulatori” que comporta el tall del passeig de Can Feu

Amb el tall del passeig de Can Feu per les obres del soterrament dels FGC, el PSC creu que el govern local no ha sabut donar una resposta adequada per evitar que amb les obres es provoqués un “caos circulatori”, com qualifiquen la situació des de la formació socialista.

En un comunicat, el PSC acusa el govern quatripartit de “falta de previsió, improvisació i incompetència” i 24 hores després del tancament parcial del passeig de Can Feu, assegura que aquest viu un caos circulatori que s’amplia a la rambla d’Ibèria (més info: ‘Tret de sortida a les obres del soterrament: tallat el Passeig de Can Feu‘).

“Les cues són llarguíssimes a la Ronda Ponent, a la rambla d’Ibèria, a la plaça del Mil·lenari, a l’avinguda Rafael Casanova, el passeig de Can Feu i a l’avinguda d’Arraona, així com als carrers adjacents de Can Feu”, assegura el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert.

El PSC assegura que el govern quatripartit s’ha vist desbordat i no ha donat resposta als problemes de trànsit generats per les obres de soterrament dels FGC. “És obvi que el govern quatripartit no ha sabut preveure les necessitats del trànsit a Sabadell en tot el mandat, i el tancament del passeig de Can Feu els ha superat. Un cop més, s’ha actuat amb improvisació i amb incompetència”, afegeix Gibert.

A més, els socialistes consideren que el pla de l’Ajuntament per evitar que hi hagi retencions en aquestes dues vies “ha fracassat estrepitosament”, i consideren que la falta d’informació i que s’hagi avisat amb poc temps del tall de trànsit ha agreujat el problema.

El passeig de Can Feu, tallat fins l’estiu del 2019

Amb l’inici de les obres del soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat entre l’estació ‘Can Feu – Gràcia’ i el castell de Can Feu aquesta mateixa setmana, el passeig de Can Feu ha quedat tallat al trànsit entre la plaça del Mil·lenari i el carrer de Damià Forment, i està previst que així estigui durant un any i mig.

Foto portada: agents de la Policia tallen el passeig de Can Feu, aquest dimarts. Autor: David B.

Comments are closed.