Pol Gibert. Autor: David B.

1.500 denúncies ciutadanes sense resposta, denuncia el PSC

El PSC de Sabadell denuncia la inacció de l’ajuntament de Sabadell per resoldre les més de 1.500 reclamacions presentades per les veïnes i veïns, algunes d’elles pendents de resolució des de 2015.

El primer secretari dels socialistes, Pol Gibert, apunta que “la situació de deixadesa que pateix la ciutat actualment té molt a veure amb la descoordinació del govern municipal dels darrers quatre anys. Tenim la sensació de que es vol ocultar la realitat amb una simple aplicació presentada a tres mesos de les eleccions, quan els ciutadans porten anys denunciant la deixadesa dels seus barris i carrers sense que ningú els hagi escoltat”.

“L’alcalde té més de 1.500 denuncies ciutadanes presentades des de 2015  i sense atendre. Aquestes queixes, denúncies o suggeriments no obtenen resposta i es genera un sentiment de frustració entre els ciutadans, que acaben per sentir que l’administració no els fa cas ni els té en consideració. És una situació insostenible d’abandonament”, assegura Gibert.

Els membres del PSC asseguren tenir un pla de xoc centrat en inversions en la millora de voreres, manteniment, jardineria i neteja de l’espai públic. “Mai en tots aquests anys la ciutat havia estat en aquests nivells de deixadesa i necessitem alguna cosa més que una aplicació. Necessitem un govern que governi. El primer que veu un ciutadà o ciutadana quan surt de casa seva és el seu carrer i si aquest està brut o deixat, acaba per tenir la impressió que la ciutat simplement no funciona”, ha declarat Gibert.

Foto portada: Pol Gibert. Autor: David B.

Comments are closed.