Foto portada: Gibert i Farrés, al barri dels Merinals. Autor: PSC.

El PSC promet un pavelló als Merinals si governa a partir de 2019

El Partit dels Socialistes portarà al seu programa electoral construir un pavelló esportiu al barri dels Merinals si torna a governar el consistori a partir del 2019. L’equipament donaria servei també a Can Rull, Cifuentes o Can Gambús. S’hi han compromès el primer secretari, Pol Gibert, i la candidata oficiosa a l’alcaldia, Marta Farrés. 

Els socialistes ubicarien el futur pavelló en un solar ubicat entre els carrers de La Palma, Irlanda i Eivissa, just al costat del Centre d’Educació Especial Francesc Bellapart. Incorporaran la mesura al seu programa electoral un cop l’acabin d’estudiar en detall.

L’aposta pels pavellons d’esports

Durant els 16 anys de governs socialistes (entre 1999 i 2015) a Sabadell es van construir dos pavellons esportius, a Campoamor i a Ca n’Oriac, més la Pista Coberta d’Atletisme. “Però, encara tenim un deute amb Arraona-Merinals, i creiem que la construcció d’un pavelló pot servir per completar l’oferta d’aquest barri i donar també sortida al nou barri de Can Gambús, Cifuentes i una part de Can Rull”, diu Gibert.

La central de la policia, a la zona nord

És la segona proposta concreta del PSC de cara a les següents municipals: la primera va ser traslladar la central de la Policia Municipal a la zona nord i deixar Can Marcet.

Foto portada: Gibert i Farrés, al barri dels Merinals. Autor: PSC.

Comments are closed.