El PSC proposa ampliar els punts de recàrrega de vehicles elèctrics

El PSC assegura que els punts de recàrrega de vehicles elèctrics de Sabadell estan obsolets i que cal renovar-los. Actualment a la ciutat només n’hi ha dos, un a l’aparcament del Vapor Turull i l’altre a l’Eix Macià.

Els socialistes creuen que els punts de recàrrega de vehicles elèctrics que hi ha a Sabadell han quedat obsolets; proposen renovar-los i ampliar-ne la xarxa. El PSC recorda que els dos punts que hi ha a la ciutat els van instal·lar ells mateixos quan eren al govern municipal i asseguren que el govern actual “no n’ha fet cap manteniment”.

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, creu que l’ajuntament de Sabadell hauria d’impulsar l’ús del vehicle elèctric, però lamenta que el consistori “no aposta per un transport privat emergent, com és el del vehicle elèctric, que no contamina i és sostenible”.

“La instal·lació de punts de recàrrega a les ciutats hauria de
ser una de les eines clau per reduir les emissions de gasos
d’efecte hivernacle del sector del transport i afavorir
definitivament l’ús d’aquest tipus de vehicles”, assegura Gibert.

Gibert assegura que mentre altres ciutats estan apostant pel cotxe elèctric “Sabadell no”, i proposa ampliar la xarxa de punts de càrrega en els aparcaments subterranis municipals o ubicar-los a prop de les estacions de RENFE i FGC.

Foto portada: punt de recàrrega a l’Eix Macià. Autor: arxiu.

Comments are closed.