El PSC critica que no s’han posat en marxa les parades intermèdies dels busos a la nit

El PSC de Sabadell recorda que fa tres mesos es va debatre al ple municipal fer parades intermèdies als autobusos a la nit. La moció es va rebutjar perquè el govern s’hi havia compromès amb anterioritat però els socialistes critiquen que encara no s’ha posat en marxa la mesura. “El quatripartit segueix instal·lat en la inacció inclús en temes tan importants com la seguretat de les dones”, diuen. 

El primer secretari del PSC, Pol Gibert, acusa el govern municipal de no dir res de res “quan propostes molt similars a aquesta han tingut el seu suport en altres ajuntaments del nostre entorn, amb partits com ERC o CUP al capdavant del govern”. Gibert creu que el quatripartit sabadellenc no té cap interès ni ganes de treballar per Sabadell.




El PSC demanava acordar l’horari, el màxim d’aturades extra entre parada i parada ‘oficial’ i qui la pot sol·licitar. “Es vol donar la màxima seguretat, especialment a les dones que poden ser objecte d’agressió sexual”, diu la secretària de Política Municipal del PSC, Marta Farrés. Demana que l’executiu actuï d’una vegada “per responsabilitat”.

Foto portada: un autobús pel carrer de les Tres Creus. Autor: David B. 

Comments are closed.