Foto: @aj_sabadell via Twitter.

És segur ubicar un parc infantil al Vapor Turull?

El PSC no veu adient la ubicació d’un parc infantil en mig de l’aparcament de zona blava Vapor Turull, al carrer Creueta del barri del Centre.

Els socialistes sabadellencs asseguren que la iniciativa del quadripartit per construir un parc infantil enmig de l’aparcament de zona blava al Vapor Turull “està mal plantejada des del principi”. “L’habitual trànsit de vehicles i la contaminació que generen, és perillosa per la seguretat i la salut dels infants”, assegura el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, que ha subratllat que “el pitjor de tot és que han escollit un lloc amb una presència continua de vehicles que, de ben segur, generarà molta inseguretat entre els infants”.




Gibert assegura que “aquesta proposta afectarà als vehicles, que veuran reduïda la superfície d’estacionament en unes 70 places d’aparcament al Centre sense donar cap alternativa. La ubicació d’un parc al mig d’una zona on aparquen desenes de cotxes no és la solució més adient ni pels nens i nenes, ni pels conductors”.

“El govern hauria de fer un exercici de prudència i retirar aquest projecte de la seva agenda i reordenar el pàrquing del Vapor Turull per permetre el trànsit de vianants sense risc i ubicar, per exemple, punts de recàrrega per vehicles elèctrics, apunta Gibert.

D’altra banda, el PSC creu que el Govern “hauria de planificar millor les accions amb una visió global del territori, i ha recordat que “fa temps que haurien d’haver connectat els dos aparcaments del Passeig de la Plaça Major per dotar de més espai per estacionar als conductors i l’aparcament de l’estació de Gràcia de FGC, que encara està buit i pendent de fer-ne la concessió”.

Serracant: la zona serà segura

En la roda de premsa prèvia al ple, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha assegurat que la zona infantil del Vapor Turull tindrà totes les “garanties de seguretat” i ha mantingut que el projecte deriva de la votació dels pressupostos participatius del 2016 per la qual cosa “ja anem tard en la seva aplicació”

Foto portada: el Vapor Turull. Autor: Aj_Sabadell via Twitter. 

Comments are closed.