Adrián Hernández (Cs) serà diputat provincial

El portaveu municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, serà diputat provincial. Hernández serà un dels membres de Cs al ple de la Diputació de Barcelona, que es constitueix el proper dijous al migdia. 

Hernández es marca com a repte “traslladar els problemes reals de la gent” a l’organisme supramunicipal i assegura que “estaré a la disposició del govern municipal per a ajudar a millorar Sabadell també des de la Diputació“.

El portaveu municipal de Cs prendrà possessió el proper dijous quan es constitueixi el ple de la Diputació, amb el govern encara a l’aire. Ciutadans tindrà quatre diputats provincials. Malgrat que ja no en fan bandera, Ciutadans ha estat tradicionalment un partit favorable a suprimir òrgans supramunicipals com els consells comarcals o les diputacions.

Altres sabadellencs a la Diputació de Barcelona

Al llarg de la història, els exalcaldes sabadellencs Antoni Farrés, Manuel Bustos o regidors com Carme Garcia o Carles Rossinyol han estat també membres de la Diputació de Barcelona. Amb tota probabilitat, Hernándezno serà l’únic sabadellenc present al ple de l’òrgan provincial en aquest mandat.

Qui és Adrián Hernández?

Hernández té 35 anys, és diplomat en Relacions Laborals i Ciències del Treball per la UAB, Màster en Gestió de Recursos Humans. Des de l’any 2015 és regidor a l’Ajuntament i el passat 26 de maig va ser cap de llista del partit taronja, mantenint els tres regidors obtinguts fa quatre anys.

Foto portada: Hernández, en un ple municipal. Autor: David B. 

Comments are closed.