El PDeCAT fa precampanya a Sabadell

Acte preelectoral a les portes de l’edifici la Salut de la Corporació Sanitària Parc Taulí, l’exconsellera i candidata del PDeCat a les eleccions del 14-F, Àngels Chacón, assegura que no renunciaran tenir veu pròpia i que “unitat no equival a uniformitat”.

L’exconsellera i candidata de les properes eleccions del 14 de febrer, Àngels Chacón, deixar clar que la imatge mostra la realitat del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT): “la majoria som dones, tenint en compte que tenen més d’un 77 per cent d’associats”. Així mateix, creu que ara és el moment d’escoltar:  “volem escoltar i prendre el pols de la ciutat, per conèixer les seves necessitats”.

“El que hem de fer els polítics aquests dies, abans d’anar explicant el nostre missatge, el qual anirem concretant els propers dies, és escoltar molt. Aquesta desafecció amb la classe política i la realitat és la que s’acaba imposant i això no ho podem permetre. Encara que ens vingui de gust explicar-nos, convèncer i fer arribar a la gent el nostre missatge és moment d’escoltar quina és la realitat més preocupant. Escoltarem i després de festes, vindrà la fase on concretarem les mesures del programa electoral”, manté.

Chacón assegura que el PDeCAT a la ciutat està totalment consolidat i que, així, ho plasmen les dades objectives a escala global: més de 150 alcaldies s’han mantingut al Partit Demòcrata malgrat que a Sabadell “ni Junts per Sabadell ni el PDeCAT té govern a l’Ajuntament, això és el que realment ens preocupa”, així ho lamenta la candidata.

Escenari de pandèmia 

L’escenari de pandèmia actual és una por generalitzada en tots els àmbits o, si més no, en la majoria. Tot i això, toca de prop en les properes eleccions, cosa que també preocupa el PDeCAT. Tot i les restriccions i la incertesa de les pròximes eleccions, Chacón assegura que els preocupa encara més la “desafecció de la gent per anar a votar”, exposa que aquesta ve provocada pels discursos tan abstractes proposats pels actuals governs. Ella assegura que en aquest sentit aniran més enllà dels temes abstractes i exposaran les propostes de forma concreta; remarca la importància dels projectes respecte a la pandèmia després de les eleccions.

Foto portada: Acte PDeCAT pre-campanya electoral 14-F. Autora: Clàudia Mas

Comments are closed.