Foto portada: Carles Rossinyol, Artur Mas i Anna Solé. Autor: cedida.

Artur Mas, amb els candidats sabadellencs del PDeCAT

L’expresident de la Generalitat entre 2010 i 2016, Artur Mas, entra en campanya per donar suport als candidats locals del Partit Demòcrata (PDeCAT) a les eleccions al Parlament. Mas s’ha deixat veure amb els sabadellencs Carles Rossinyol (regidor de CiU entre 2007 i 2019) i Anna Solé. 

Mas ha assistit a una reunió entre els candidats del PDeCAT amb empresaris vallesans que es va dur a terme a instàncies de la patronal PIMEC. En aquesta trobada Mas s’ha fotografiat amb els candidats sabadellencs (sense cap opció de ser diputats, però) Carles Rossinyol i Anna Solé. Cal recordar que la candidata a la presidència de la Generalitat del PDeCAT és l’exconsellera d’Empresa i Ocupació, Àngels Chacón, cessada el passat mes de setembre de l’executiu català. Les enquestes els donen algunes opcions d’entrar a la cambra catalana. L’objectiu que es marquen és poder ser decisius.

Propostes econòmiques

En aquest sentit, a nivell econòmic els demòcrates es comprometen a posar en marxa un pla de xoc on es reclamin recursos a fons perdut a l’Estat o assumir-les la Generalitat per fer ajudes directes als sectors afectats per la crisi de la Covid-19. També es comprometen a tenir més diàleg amb els sectors afectats, fugint de la improvisació que han tingut Junts i ERC al seu parer. Finalment dibuixar plans sector a sector.

Bonificar, baixar o suprimir impostos

A nivell fiscal, bonificaran l’Impost de Successions al 99 per cent pels fills i ascendents, suprimiran l’impost de patrimoni, reduiran els tipus impositius de l’impost de transmissions patrimonials i plantaran batalla per garantir la participació de les pimes en els fons europeus anomenats NextGeneration, de moment gestionats per l’Estat.

Foto portada: Carles Rossinyol, Artur Mas i Anna Solé, aquest dijous. Autor: cedida.

Comments are closed.