Borràs (Junts x Cat): “Som un país ric? Sí. Som un país espoliat? També”

La candidata de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, manté que “treballarem per culminar el mandat de l’1 d’octubre a través del desbordament democràtic”. Borràs, així mateix, ha optat per buscar un equilibri entre salut i economia en la lluita per la pandèmia, tot lamentant que Catalunya no pugui utilitzar tots els recursos que genera a lluitar contra la pandèmia o minvar els seus efectes econòmics: “som un país ric? Sí. Som un país espoliat? També. 

Borràs ha estat acompanyada dels caps de llista i números 2 dels juntaires per Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, ha assegurat des de Sabadell que “la pandèmia és global però la gestió és local i per això a Junts tenim gent preparada per buscar l’equilibri en salut i economia”. La candidata a la presidència de la Generalitat assegura que “no som un país de subvenció sinó d’acció”, tot lamentat que “som un país espoliat” i no es poden usar tots els recursos en benefici dels catalans.

Presentació dels principals candidats de Junts. Autor: David B.
Presentació dels principals candidats de Junts. Autor: David B.

Borràs ha protagonitzat l’acte de Junts per Catalunya per presentar els seus principals candidats, que s’ha fet al Racó del Campanar, al centre de Sabadell. El candidat número 1 per Tarragona, Albert Batet, ha assegurat que “tot el que hem fet [durant el procés] ha valgut la pena: el 9-N, Junts pel Sí, l’1 d’octubre, la presó, l’exili i l’esforç de totes les seves famílies. Tot ha tingut sentit i ens ha reafirmat. Ara ens juguem seguir avançant o retrocedint”.

L’acte ha comptat amb la presència de Joan Canadell o Elsa Artadi, el conseller d’Empresa i candidat per Lleida, Ramon Tremosa, o l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Foto portada: la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, aquest migdia al Racó del Campanar. Autor: David B.

Comments are closed.