Iceta (PSC), a Ca n’Oriac: “o procés o progrés”

El primer secretari del Partits dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta, assegura que els catalans han de passar pàgina al procés a partir “d’objectius compartits”. “O procés o progrés”, ha assegurat en una atenció a mitjans  a la plaça del Pi, a Ca n’Oriac, on s’ha posicionat contra els “partidismes” per la gestió de la pandèmia malgrat que hi pugui haver incoherències. 

Iceta es presentarà a la presidència de la Generalitat per tercera vegada, i sosté que “Catalunya ha perdut masses oportunitats en els darrers 10 anys i hem de recuperar el temps perduts”. Manté que calen “objectius compartits” per aprofitar els fons europeus per modernitzar l’economia catalana, “centrar-nos en la feina i enfortir els serveis públics després d’anys de retallades que han afeblit l’escola pública i la sanitat pública. Volem unir els catalans i acabar amb la divisió”, ha assegurat. Pel que fa a les noves restriccions aprovades per la Generalitat, suport però amb un cert escepticisme.

“Donem suport a tot allò que sigui útil per acabar amb la pandèmia. No és moment de partidismes i hem de confiar en els governants i no volem entrar en discussions tot i que hi hagi contradiccions com tancar els bars però permetre anar a segones residències. Demanaríem més claredat i coherència”.

Pel que a les enquestes, la darrera oficial del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), es felicita perquè “ens en són favorables però són insuficients. Ens presentem per guanyar la presidència i ens cal un canvi de majoria. Volem donar el tomb”, ha finalitzat.

Iceta ha estat precedit pel sabadellenc Pol Gibert, qui ha mantingut que “caldran inversions per generar i mantenir llocs de treball”. Gibert ha mostrat la seva solidaritat amb els veïns de Cerdanyola i Montcada i Reixac, fortament afectats pels aiguats d’aquest divendres. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i altres batlles com els de Barberà, Xavier Garcés, i Badia, Eva Menor, també han assistit a l’acte.

Foto portada: Miquel Iceta, aquest dissabte. Autor: ACN.

Comments are closed.